Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Chemtrails και πώς τις αναγνωρίζουμε

Σχετικά με την προηγούμενη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ δημοσίευση σας παραθέτουμε....

Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές – ενίοτε και άλλου χρώματος – οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων που παραμενουν αρκετή ώρα στον ουρανό.
Τι μας ψεκάζουν;
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στην Αμερική ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων και ιούς για να κρατούν τα πλήθη σε διαρκή καταστολή και να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των κρατών, θέλοντας να τσεκάρουν και το χρόνο αντίδρασης του ανθρωπινου οργανισμου σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα στην περίπτωση βιολογικου πολέμου.
Φυσικά οι αεροψεκασμοί μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα και τις κλιματικές αλλαγές.
Τι μας ψεκαζουν:
Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων.
Επιπτώσεις και συμπτώματα:
Σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τα τοξικά και καρκινογόνα αυτά μεταλλικά σωματίδια περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό σύστημα.Το βάριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αλλά συγκεντρώνεται συνήθως στις αρθρώσεις και τους μύες και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το δε αλουμίνιο, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ιατρικές έρευνες, συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάϊμερ. Εικάζεται μάλιστα πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, συνδέεται άμεσα με της παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις ψεκασμών.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο σε ευρεία χρήση, που γίνεται και στα μαγειρικά σκεύη, όταν υπερβαίνει το φυσιολογικό του επίπεδο στο αίμα, γίνεται τοξικό, δημιουργεί πολλα προβλήματα στο σώμα του ανθρώπου και των ζώων. Οι αθένειες που προκαλούνται απο την τοξίνωση με αλουμίνιο μπορεί να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό, ενώ έχει επιπτώσεις και στην εντερική δραστηριότητα. Επίσης έχει σχέση με το φούσκωμα, τους κολικούς, την ξηροδερμία, πόνους στα οστά, πρόωρη οστεοπόρωση και έντονους πονοκεφάλους. Η αύξηση της ασθένειας του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοδισμός, η αναιμία, η νεφρική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκισον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια, σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.