Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η παρέα του Diving Store μοιράζεται τα νέα της!


Άπνοιες το Σαββατοκύριακο, άπνοιες που σημαίνουν ζέστη.

Η καλύτερη λύση για τη ζέστη είναι η κατάδυση, φοράς ένα μονοσόρτ, βουτάς στους 24ο βαθμούς που θα έχει η θάλασσα και για το υπόλοιπο της ημέρας νιώθεις μια χαρά, αν μάλιστα βουτήξεις χωρίς στολή παθαίνεις μια υποθερμία και τρέμεις για τις επόμενες 2 μέρες (πλάκα κάνουμε, μην το δοκιμάστε αυτό στο σπίτι!!!!)

Και αφού θα έχει άπνοια, λέμε να κάνουμε τις ναυαγιοκαταδύσεις που μας ζητάτε τόσο καιρό...
Σάββατο μεσημέρι στις 15.30 βουτιά στο "Κυρα Λένη" , στη νησίδα Πάτροκλος. Με μέγιστο βάθος τα 29 μέτρα πρόκειται για μια βουτιά που μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε έχει το Advanced (ή χρωστάει την αντίστοιχη βουτιά για το Advanced!).

Και την Κυριακή το μεσημέρι στις 12.30 ραντεβού για μια βουτιά στο ναυάγιο Avantis III στη νησίδα Δορούσα, μετά την Αίγινα. Δεν μας δίνονται συχνά οι ευκαιρίες να πραγματοποιήσουμε τη συγκεκριμένη κατάδυση!

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι θα πρόκειται για μια ολοήμερη εκδρομή με το σκάφος μας που απευθύνεται σε προχωρημένους δύτες με εμπειρία στις καταδύσεις (τουλάχιστον 30 στο log). To μέγιστο βάθος σε αυτήν την κατάδυση θα είναι 42 μέτρα. Η τιμή της εκδρομής θα ειναι τσιμπιμένη, αλλά δικαιολογημένη αν συνυπολογίσει κανείς την υψηλή τιμή της βενζίνης και την μεγάλη απόσταση μέχρι τον τόπο κατάδυσης (όχι δεν αποφασίσαμε τώρα να αισχροκερδήσουμε!). Ξέρουμε και ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι στην Πέρδικα της Αίγινας όπου λέμε να σταματήσουμε για φαγητό και καφέ στο γυρισμό.Στο καταδυτικό θα γυρίσουμε κατά τις 7 το απόγευμα!

Σας περιμένουμε στο Diving Store και αυτό το Σαββατοκύριακο!
image
image

image


--------

Οι βουτιές μας! Ελάτε να βουτήξουμε παρέα!

Σάββατο 16/07
10.00πμ Κατάδυση στo νότιο τοίχο του Αρτζεντά! Μια κατάδυση κατόπιν παραγγελίας... Πολλοί την θεωρούν την καλύτερη που έχουμε!

15.30μμ Κατάδυση στο ναυάγιο του Κυρα Λένη.
Κυριακή 17/07 10.00πμ Κατάδυση στον Ποθητό. Μεγάλα κ μικρά βάθη, πολλή μα πολλή ζωή, εξαιρετικές ορατότητες!

12.30μμ Κατάδυση στo ναυάγιο του Avantis III.
Τετάρτη 20/07 19.00μμ Νυχτερινή κατάδυση στον Ποθητό...

τα ωραιότερα χρώματα του Σαρωνικού αποκαλύπτονται στα μάτια μας κ τους φακούς μας!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ώρες που αναγράφονται παραπάνω είναι οι ώρες προσέλευσης στο καταδυτικό. Αν όλοι προσέλθουν στην ώρα τους, η ώρα αναχώρησης είναι 40 λεπτά αργότερα.